http://www.hrexecutive.ro/

Cauta


Newsletter
Fiti la curent cu noutati din domeniul HR si update-uri ale aplicatii HR Executive.

Incearca aplicatia
timp de 10 zile
Pentru o mai buna intelegere a aplicatiei HR Executive va invitam sa testati aplicatia pe unul din serverele noastre...
Galerie foto
Va invitam sa vedeti cateva ecrane ale aplicatiei HR Executive

Prima pagina » Pontaj

Pontaj

Pontajul este operatia prin care se asigura un control asupra cantitatii timpului petrecut de catre angajati pe activitati specifice si este folosit pentru cresterea eficientei si productivitatii. Un sistem de gestionare a timpului este conceput ca o combinatie de procese, instrumente, tehnici si metode. De obicei, managementul timpului este necesar in orice proiect de dezvoltare, deoarece determina timpul de finalizare si domeniul de aplicare al proiectului.

Gestionarea timpului poate face parte si din managementul proiectelor, deoarece faciliteaza planificarea si programarea activitatiilor necesare pentru derularea unui proiect.

Aplicatiile software de management al timpului sprijina, in general, utilizatorii prin faptul ca acestea permit intoducerea orelor petrecute la locul de munca de catre fiecare persoana in parte. De asemenea, companiile care utilizeaza un sistem de gestionare a timpului pot controla, in timp real, orele pe care angajatii le petrec la locul de munca.

Spre deosebire de alte solutii software, programul de resurse umane HR Executive permite un control organizat al orelor de munca. Pentru a asigura o aliniere perfecta la politica si standardele companiei dumneavoastra, HR Executive va permite sa alegeti intre multiple optiuni de efectuare a pontajului:

 • Pontajul pe proiect;
 • Pontajul manual independent de norma de lucru;
 • Pontajul automat pe baza normei de lucru agreata prin contractul cu angajatul.

HR Executive aduce beneficii, atat in mod direct pentru companie, cat si indirect, pentru angajat prin:

 • Reducerea timpului de inregistrare si revizuire a pontajelor;
 • Analiza directa a orelor alocate in cadrul unui proiect si maparea cu costurile aferente;
 • Cuantificarea corecta a timpului lucrat de angajat, in cadrul companiei, la nivel de departament si in cadrul proiectului;
 • Programarea obiectiva a proiectelor;
 • Asigura efectuarea zilnica a pontajului tinand cont de fiecare activitate desfasurata;
 • Permite configurarea si transmiterea de notificari de tip e-mail pentru diverse alerte - perioade nepontate sau ore de validat;
 • Se integrează cu diverse alte aplicaţii de salarizare pentru comunicare de date, incarcare/descarcare, costuri pe tipuri de angajati, dictionare de pozitii in companie.
 • Permite comunicarea cu diverse aplicatii de Project Management cum ar fi MS Project sau Spyder Project management pentru inregistrarea automata a pontajului angajatului.

Monitorizarea prezentei si a timpului lucrat de catre angajatii dumneavoastra poate fi o sarcina dificila fara utilizarea unui software specializat. HR Executive elimina erorile umane din inregistrarea orelor lucrate, ceea ce conduce la diminuarea semnificativa a greselilor de calcul salarial.

Unul dintre cele mai importante beneficii ale modulului de pontaj este capacitatea de a crea rapoarte customizate care pot fi examinate atat de Departamentul de HR cat si de managerii de departamente.

In plus fata de rapoartele standard pe care le contin majoritatea aplicatiilor, HR Executive ofera posibilitatea de a crea rapoarte complet noi pe baza campurilor de informatii din cadrul modulului de pontaj, rapoarte ce pot fi exportate in Excel sau in orice aplicatie de Payroll (salarizare personal) pe care beneficiarul o utilizeaza. Aplicatia HR Executive permite introducerea si analizarea datelor cu privire la pontaj in asa fel incat compania obtine o imagine corecta a activitatii desfasurate de fiecare angajat.

Integrare cu echipamente de control access

HR Executive se poate lega cu diverse sisteme de control access prin intermediul carora poate oferi urmatoarele avantaje:

 • Ajuta la impunerea impuneti unui grad mare de disciplina in randul angajatilor;
 • Elimina vechile fise de pontaj ale angajatilor si permite cresterea eficientei departamentului de salarizare;
 • Permite obtinerea situatiilor la nivel de minute privind prezenta la serviciu si a orelor lucrate;
 • Permite accesul la rapoarte de pontaj ( fisa de pontaj colectiva, fisa de pontaj pe departamente, fisa de pontaj individuala ) precum si la listele de abateri (intazieri, absente, prezenta, etc.).


Scroll to top