http://www.hrexecutive.ro/

Cauta


Newsletter
Fiti la curent cu noutati din domeniul HR si update-uri ale aplicatii HR Executive.

Incearca aplicatia
timp de 10 zile
Pentru o mai buna intelegere a aplicatiei HR Executive va invitam sa testati aplicatia pe unul din serverele noastre...
Galerie foto
Va invitam sa vedeti cateva ecrane ale aplicatiei HR Executive

Prima pagina » Avantaje

Avantaje

Consideratii operationale

Aplicatia HR Executive a fost optimizata pentru a face fata cu succes solicitarilor unui volum mare de informatii.

Din punct de vedere informational HR Executive este un instrument simplu de organizare si prelucrare a informatiei care:

 • asigura cautarea si selectia rapida a informatiilor necesare;
 • mareste viteza de accesare a informatiei din baza de date;
 • creste viteza de utilizare a informatiilor si de creare de noi informatii;
 • mareste siguranta stocarii informatiilor;

   

  Aplicatia permite gestionarea unui numar relativ mare de dictionare printre care mentionam: utilizatori, locatii si sali, profesii, functii, domenii, centre de cost, divizii, departamente, aplicatii, masini.

  Pe langa functionalitatile de baza descrise in cadrul paginii de deschidere a aplicatiei, HR Executive are in plus urmatoarele avantaje si functionalitati:

 • Este o aplicatie foarte usor de utilizat si este adaptata specificului autohton.
 • Permite, pe langa campurile deja definite, si introducerea unor campuri noi (informatii configurabile) de catre utilizator, numite campuri "custom". Aceste campuri suplimentare permit adaugarea in baza de date a unor informatii pe care fiecare client le poate defini cu usurinta, fara a mai fi necesara interventia programatorilor.
 • Este o aplicatie adaptabila si versatila, oferind usor posibilitatea de a se adapta la specificul organizational al companiilor.
 • Are un modul de configurare foarte facila a utilizatorilor, dar si a rolurilor jucate de angajati in cadrul companiei, oferind posibilitatea administratorului de aplicatie de a adauga si/sau modifica conturi de utilizatori sau de a genera roluri prin intermediul carora sa poata modifica drepturile si implicit meniurile angajatilor in cadrul programului.
 • Include un modul de biblioteca (document management) prin intermediul caruia angajatii pot accesa foarte usor toate formularele si documentele interne ale firmei, proprii sau nu departamentului de HR.
 • Ofera posibilitatea ca acelasi business logic sa poata genera definirea de multiple fluxuri de operare, nefiind astfel necesare modificari datorate specificului organizational.
 • Este un instrument software care se adapteaza foarte usor la specificul companiilor in functie de dimensiune, industrie si mai ales pretul pe care compania si-l permite sa-l bugeteze

   

  Consideratii tehnice

  Pentru dezvoltarea aplicatiei HR Executive s-a folosit o combinatie: limbaj PHP cu server de baze de date MySQL pe alocuri folosind JS si Ajax. Consideram ca folosirea limbajului de scripting PHP aduce avantaje certe aplicatiei. In primul rand este vorba de o excelenta stabilitate in productie si performanta in generarea continutului, dar si de costuri reduse de implementare, folosire si upgradare continua.

  In acelasi timp, folosirea aceleiasi platforme tehnice face posibila o implementare facila a aplicatiei cu resurse necesare minime si porturi de adresare standard (80). Toate fisierele php incluse in proiect sunt protejate de o cheie de tip sesiune pentru protectie impotriva atacurilor externe.

  Toate procesele de introcere/modificare de date de carte administratori cat si de catre utilizatori sunt protejate impotriva SQL Injection. Toate procesele de introcere/modificare de date de carte utilizatori sunt protejate impotriva scripturilor javascript nedorite.

  Designul aplicatiei este foarte simplu si customizabil pentru fiecare client in parte.

  HR Executive este o aplicatie web si ofera toate avantajele generale ale aplicatiilor web:

 • costuri de intretinere mult mai reduse comparativ cu o aplicatie desktop;
 • timpul destinat upgrade-ului si/sau (re)instalarii este mult mai mic decat la o aplicatie desktop;
 • independenta fata de sistemul de operare si platforma calculatorului de la care este accesata aplicatia;
 • independenta de locatie fizica, accesul facandu-se de la orice punct cu acces internet pe baza unui nume de utilizator si a unei parole;
 • posibilitatea unui acces rapid si comod prin intermediul interfetei familiare a paginilor web;
 • integrarea pentru dispozitivele mobile cu acces la Internet.

   

 • Scroll to top