http://www.hrexecutive.ro/

Cauta


Newsletter
Fiti la curent cu noutati din domeniul HR si update-uri ale aplicatii HR Executive.

Incearca aplicatia
timp de 10 zile
Pentru o mai buna intelegere a aplicatiei HR Executive va invitam sa testati aplicatia pe unul din serverele noastre...
Galerie foto
Va invitam sa vedeti cateva ecrane ale aplicatiei HR Executive

Prima pagina » Resellers

Resellers

In concordanta cu strategia Ka&Te Associates de crestere economica, ne propunem sa infiintam o retea de distribuitori/parteneri de afaceri.

Aplicatia noastra de gestiune a resurselor umane HR Executive a fost foarte bine primita si apreciata in mediul de business pe perioada celor 6 ani de cand a fost dezvoltata. Impreuna cu partenerii si clientii nostri am dezvoltat si imbunatatit permanent functionalitatile aplicatiei, ajungand astazi la versiunea 3.2. .
Planurile si strategia noastra prevad consolidarea acestui software de resurse umane HR Executive si extinderea promovarii si implementarii lui la nivel national si international in majoritatea sectoarelor economice.
Planurile sunt ambitioase si avem nevoie de cei mai buni parteneri pentru a ne ajuta sa reusim.
Dorim sa infiintam o retea de distribuitori/parteneri de afaceri sau oameni de vanzari pe baza de comision, la nivel national. Ne dorim ca distribuitorii/partenerii nostri de afaceri sa devina o parte din familia Ka&Te Associates cu unicul scop de a construi o relatie de afaceri reciproc avantajoasa si pe termen lung.


FAQ Resellers

 • Viziunea noastra despre Colaborare

Cautam distribuitori/parteneri de afaceri sau oameni de vanzari pe baza de comision, la nivel national si international, pentru revanzarea software-ului de resurse umane HR Executive. Asteptarile noastre de la potentialii nostri parteneri sunt sa promoveze programul de resurse umane HR Executive, sa genereze lead-uri si sa deruleze intreg procesul de vanzare sau numai partial. Ne putem implica activ in a ajuta partenerii nostri, oferind suport tehnic si comercial in diversele stadii ale procesului de vanzare.

Oferim un nivel generos de comision de pana la 25% pentru derularea intregului proces de vanzare (promovare, generare de lead, prezentare a aplicatiei si inchidere de contract) sau un nivel mai mic de comision de pana la 15% pentru generarea unui lead, preluat si inchis de catre personalul Ka&Te Associates.   

 • Consideratii tehnice

Programul de resurse umane HR Executive este o aplicatie web si ofera toate avantajele   generale ale aplicatiilor web.
Pentru dezvoltarea aplicatiei HR Executive s-a folosit o combinatie: limbaj PHP cu server de baze de date MySQL pe alocuri folosind JS si Ajax.

 • Sectorul economic caruia i se adreseaza

Software-ul de resurse umane HR Executive se adreseaza tuturor verticalelor din economie.

 • Caror companii i se adreseaza

HR Executive se adreseaza: companiilor medii ( 50 angajati – 500 angajati) si companiilor mari ( peste 500 de angajati).

 • Anul lansarii primei versiuni

Prima versiune a aplicatiei HR Executive a fost lansata in anul 2007, ajungandu-se astazi la versiunea 3.2. .

 • Numarul de angajati gestionat de catre clientii nostri cu ajutorul HR Executive

Aproximativ 50,000 de angajati sunt gestionati zilnic cu ajutorul programului de resurse umane HR Executive.

 • Aplicatia HR Executive este disponibila in urmatoarele limbi

Romana si Engleza.

 • Pretul aplicatiei HR Executive

La cerere in functie de modulele solicitate, dezvoltari, implementare si mentenanta.  Foarte important este ca licenta este life time, se plateste o singura data.

 • Ce oferim in cadrul programului de parteneriat
 • Comisioane generoase
 • Training gratuit
 • Pre-sales suport
 • Post-sales suport
 • Suport tehnic complet

 

Daca sunteti interesat pentru o colaborare cu compania noastra, Ka&Te Associates va rugam sa ne contactati la adresa: kt.office@kate.ro  sau telefonic la numarul +40 213 306 620.

Scroll to top