http://www.hrexecutive.ro/

Cauta


Newsletter
Fiti la curent cu noutati din domeniul HR si update-uri ale aplicatii HR Executive.

Incearca aplicatia
timp de 10 zile
Pentru o mai buna intelegere a aplicatiei HR Executive va invitam sa testati aplicatia pe unul din serverele noastre...
Galerie foto
Va invitam sa vedeti cateva ecrane ale aplicatiei HR Executive

Prima pagina » Termeni si conditii

Termeni si conditii

Ka&Te Associates este autorul si proprietarul de drept al acestui web site acesta fiind protejat de legea dreptului de autor. Updatarea si/sau compilatia continutului (intelegand prin aceasta modificarea in parte sau in intreg) acestui site este dreptul exclusiv al SC Ka&Te Associates SRL.

Ka&Te Associates isi rezerva dreptul de a modifica/actualiza si/sau sterge in orice moment continutul acestui website sau portiuni ale acestuia fara nici un fel de notificare prealabila. Orice modificare intra in vigoare in clipa afisarii sale pe acest web site.

Utilizarea documentelor si a informaţiilor

Puteti accesa, descarca, copia si printa documentele postate pe site, inclusiv imaginile si graficele incluse in aceste documente, cum ar fi comunicate de presa, analize de piata, descrieri de produs, sau materiale de suport tehnic, in următoarele conditii: (1) Documentele pot fi folosite doar in scop personal, non-comercial, pentru propria informare; si (2) Documentele NU pot fi modificate sub nicio forma.

Exceptand un mod de utilizare bine intentionat, in scopuri de informare, nu aveti voie să utilizati, descarcati, copiati, printaţi, reproduce, publica, licentia sau distribui aceste Documente, sau orice alt tip de continut al site-ului, fara notificarea scrisa din partea Ka&Te Associates.

Utilizarea software-ului

Orice software pe care îl accesati, utilizati sau descarcati prin intermediul site-ului, precum si documentatia asociată software  sunt sub incidenta legii copyright-ului si apartin Ka&Te sau a altor furnizori. Utilizarea software-ului este reglementata de contractul de licentiere care este inclus in contractul de instalare. Utilizarea, reproducerea sau redistribuirea software-ului este strict interzisa, cu exceptia altor cazuri reglementate in contractul de licentiere. Orice drepturi sau interese negarantate expres prin contractul de licentiere sunt rezervate.

Comunicatii nesolicitate

Ka&Te nu va folosi adresa dumneavoastra de e-mail pentru a va trimite orice fel de email promotional nesolicitat de dumneavoastra sau fara acceptul dumneavoastra. Este numai alegerea dumneavoastra daca doriti sa primiti sau nu de la noi newsletter-uri. Oricand puteti alege sa va dezabonati de la serviciile noastre de newsletter

Parole si zone cu acces restrictionat

Accesarea si utilizarea zonelor cu acces restrictionat prin parole este restrictionată la utilizatorii autorizati sa intre in ariile respective. Nu aveti voie sa instrainati parolele de acces, informatiile de utilizator, sau drepturile de acces in aceste zone. Sunteti direct responsabil pentru pastrarea confidentialitatii parolelor si a informatiilor de utilizator, precum si a tuturor activitătilor care se desfasoara pe baza parolei sau drepturilor dumneavoastră de acces. Sunteti de acord sa notificati imediat Ka&Te pentru orice utilizare neautorizata a parolei sau drepturilor dumneavoastra de utilizator.

Ka&Te este direct interesata de protectia informatiilor personale pe care le colectam si a luat toate masurile comercial rezonabile pentru a preveni accesul neautorizat la informatiile dumneavoastra.

Utilizare legala

Sunteti de acord sa nu utilizati site-ul pentru nici un scop care este in afara legii sau este interzis prin regulile stipulate in acesti Termenii Legali. Nu aveti voie sa accesati sau sa utilizati site-ul intr-o maniera prin care ati putea afecta, distruge, dezactiva sau supraincarca orice cont, sistem sau retea Ka&Te. Nu veti incerca sa accesati neautorizat zonele securizate sau orice altă zona a conturilor, sistemelor sau retelei Ka&Te. Nu aveţi voie să folositi instrumente automate de acces de tip robot, spider sau scraper la conturile, sistemele sau reteaua Ka&Te.

Utilizatorii care atenteaza la securitatea prezentului site, a sistemelor sau retelelor Ka&Te, sau a partenerilor, pot fi actionati in instanta, civil si penal.

Accesul minorilor

Persoanele minore nu sunt eligibile sa foloseasca acest site, si le rugam sa nu submita nici un fel de informatie catre noi.

Modificarea prezentului acord

Ka&Te îşi rezerva dreptul de a modifica prezentul acord fara o notificare personala a vizitatorilor. Orice modificare intra in vigoare la data publicarii ei in aceasta secţiune a site-ului.

Forta majora

Ka&Te este exonerata de orice raspundere daca incalcarea unei obligatii a fost cauzata de forta majora, aşa cum este ea definita de lege.

Scroll to top