http://www.hrexecutive.ro/

Cauta


Newsletter
Fiti la curent cu noutati din domeniul HR si update-uri ale aplicatii HR Executive.

Incearca aplicatia
timp de 10 zile
Pentru o mai buna intelegere a aplicatiei HR Executive va invitam sa testati aplicatia pe unul din serverele noastre...
Galerie foto
Va invitam sa vedeti cateva ecrane ale aplicatiei HR Executive

FAQ

Aplicatia a fost gandita si conceputa astfel incat sa se adreseze firmelor care doresc sa-si gestioneze intr-un mod eficient activitatea de resurse umane, activitate care astazi nu se mai limiteaza doar la functia administrativa, ci cuprinde si alte tipuri de activitati, cum ar fi recrutarea si selectia angajatilor, crearea si aplicarea de politici si proceduri care normeaza activitatea, planuri de cariera si dezvoltare profesionala sau evaluarea rezultatelor profesionale ale angajatilor.

 • accesibilitatea datelor in timp real si obtinerea unor raporte specifice
 • diminuarea volumului de documente si reducerea timpului alocat activitatii administrative
 • eficientizarea costurilor si a productivitatii muncii

   

  In cazul firmelor care activeaza in domeniul recrutarii si plasarii de personal, care opereaza cu baze de date mari de candidati, aplicatia HR Executive raspunde diversitatii si dinamicii impuse de fluctuatia pietei de munca, oferind flexibilitatea necesara oricarui utilizator.


  Este posibil sa se achizitioneze doar o parte din modulele aplicatiei HR Executive?

  Aplicatia HR Executive este modularizata si se pot achizitiona module separate, insa trebuie considerate si informatiile de baza, cum sunt de exemplu Personal si/sau Firme. Pretul final al aplicatiei va fi negociat in functie de numarul de module achizitionate.


  De ce tipuri de rapoarte dispune aplicatia HR Executive?

  Aplicatia HR Executive are integrat un modul de rapoarte in care sunt predefinite un numar de rapoarte standard. In afara de aceste rapoarte predefinite, prin selectarea coloanelor de catre fiecrae utilizator, la nivel de grid (lista) si filtrarea acestora, se pot defini un numar foarte mare de rapoarte personalizate. In plus avem in plan ca in versiunea 2.2.0 sa introducem un generator de rapoarte, care va permite fiecarui utilizator sa isi creeze practic orice raport doreste.


  Este restrictionat numarul de persoane care se pot conecta concomintent in aplicatie?

  Aplicatia HR Executive a fost dezvoltata intr-o arhitectura web, permitand in acest fel accesul concomitent al mai multor utilizatori.


  Se poate modifica aplicatia sau adauga o anumita functionalitate (particularitate)?

  Da, aplicatia HR Executive se poate customiza, la orice modul existent se pot adauga anumite functionalitati noi specifice. In cazul dezvoltarilor suplimentare, costul acestora se poate agreea independent de costul licentei.


  Cat este de greu de implementat ?

  Implementarea aplicatiei HR Executive este destul de usoara. Se pot importa majoritatea dictionarelor. Pentru mai multe detalii legate de metodologia de implementare va rugam sa accesati pagina www.hrexecutive.ro/implementare.html.

 • Scroll to top