http://www.hrexecutive.ro/

Cauta


Newsletter
Fiti la curent cu noutati din domeniul HR si update-uri ale aplicatii HR Executive.

Incearca aplicatia
timp de 10 zile
Pentru o mai buna intelegere a aplicatiei HR Executive va invitam sa testati aplicatia pe unul din serverele noastre...
Galerie foto
Va invitam sa vedeti cateva ecrane ale aplicatiei HR Executive

Prima pagina » Implementare

Implementare

Metodologia implementare si post-implementare Ka&Te a fost dezvoltata pe baza experientei acumulate de catre echipa noastra in peste 15 ani de activitate in dezvoltarea proiectelor IT. Metodologia Ka&Te inglobeaza proceduri, practici si metode recomandate de standarde precum PMI PMBOK, SixSigma, Prince2 avand ca scop principal implementarea rapida si eficienta a solutiilor Ka&Te, astfel incat compania dumneavoastra sa poata beneficia imediat de avantajele utilizarii lor.

Metodologia Ka&Te pune la dispozitia tuturor celor implicati in derularea proiectelor un cadru formal care reglementeaza si asigura desfasurarea eficienta a activitatilor de implementare, dezvoltaresi post-implementare, asigurand atingerea cu succes a obiectivelor: cresterea calitatii livrabilelor, scurtarea duratei proiectelor, standardizarea proceselor, cresterea eficientei tuturor resurselor.

Metodologia Ka&Te a fost construita pentru a oferi partenerilor nostri incredere ca vor beneficia de solutia aleasa in cel mai scurt timp posibil, certitudinea ca solutia functioneaza perfect in mediul real de business al companiei lor, siguranta utilizarii eficiente pe baza training-ului oferit de specialistii nostrii si securitatea desfasurarii activitatilor conform standardelor lor strategice.

De asemenea, metodologia Ka&Te are rolul de a ghida si asista activitatea project managerilor pe tot parcursul desfasurarii proiectelor pentru a va oferi un control total si cat mai multa transparenta in atingerea obiectivelor si obtinerea beneficiilor proiectelor in parteneriat cu echipa noastra.

Rezultatul direct al utilizarii metodologiei Ka&Te consta in cresterea profitabilitatii proiectelor, cresterea calitatii produselor si a serviciilor oferite precum si reducerea timpului de implementare. Partenerii nostri:

  • Beneficieza de toate functionalitatile aplicatiei din prima zi;
  • Controleza costurile implementarii si durata fiecarei faze a implementarii;
  • Reduc complexitatea activitatilor avand astfel un control al timpului si costului;
  • Obtin beneficii mult mai rapide in urma investitiei.

Ca modalitate de abordare a proceselor de management si de derulare a proiectelor, metodologia Ka&Te are la baza cateva elemente principale:

  • Trateaza atat disciplinele procesului de project management (managementul timpului, managementul bugetului, managementul riscului, managementul schimbarii, etc.) cat si modalitatea de desfasuarea a fazelor din ciclul de viata al proiectului;
  • Este orientata catre acele reguli si proceduri care reglementeaza un mod de lucru standard pentru activitatea project managerilor si a echipelor de proiect, ea nefiind o colectie de bune practici facultativ a fi aplicate pe parcursul derularii proiectului;
  • Este adaptata realitatilor si necesitatilor tipurilor de proiecte derulate;
  • Este orientata catre cresterea eficientei proiectelor, defineste si utilizeaza indicatori de performanta care vor fi urmariti atat la finalizarea proiectelor cat si pe parcursul derularii acestora;
  • Este un proces dinamic, metodologia se va actualiza periodic pentru a servi cat mai bine derularii proiectelor.

Servicii pentru care puteti opta in proiectul dumneavoastra de implementare HR Executive:

Consultanta pentru implementarea de fluxuri specifice HR conform celor mai inalte standarde.

Consultantii Ka&Te va pun la dispozitie experienta dobandita in implementarea uneia dintre cele mai puternice solutii HR de pe piata romaneasca in domenii precum: sanatate, banking, constructii, legal, etc.

Pe intreg parcursul proiectului consultantii nostri vor asista echipa dumneavoastra in definirea, clarificarea si optimizarea fluxurilor de evaluare a personalului, management al performantei, planificarea si livrarea training-ului, bugetarea, salarizarea personalului si controlul costurilor specifice HR, gestionarea timpului resurselor dumneavoastra prin facilitatile de pontaj customizabile, eficientizarea fluxului de comunicare interna cu sprijinul self-service-ului, etc.

Echipa noastra de consultanti poate fi catalizatorul de care aveti nevoie pentru a eficientiza activitatea dumneavoastra de HR si pentru a lucra in sfarsit conform standardelor la care ati visat intodeauna.

Project Management si comunicare constanta si eficienta:

Un Project Manager va fi dedicat in totalitate lucrului cu echipa dumneavoastra pe intreaga durata a proiectului, incepand de la customizarea functionalitatilatilor si dezvoltarea rapoartelor de care aveti nevoie si pana in momentul lansarii aplicatiei (GoLive).

Datorita standardelor de raportare si cerintelor de transparenta si trasabilitate impuse de metodologia Ka&Te, Project Manager-ul va va pune la dispozitie in orice moment detalii complete privind stadiul in care se afla proiectul dumneavoastra de implementare, activitatile intreprinse pentru succesul proiectului si alte informatii necesare.

Initierea proiectului si analiza cerintelor echipei dumneavoastra:

Proiectul de implementare va debuta cu o intalnire la care va lua parte echipa dedicata parteneriatului cu compania dumneavoastra.

In urma acestei intalniri vor fi stabilite si specificate asteptarile si scopul proiectului, solutiile custom propuse, planul de proiect, bugetarea si durata fiecarei activitati, termenele de livrare si livrabilele necesare.

Analistul Ka&Te va analiza si specifica cerintele actorilor principali in fluxurile de HR din compania dumneavoastra.

Migrarea datelor angajatilor, colaboratorilor, consultantilor si a altor persoane cu care interactioneaza compania dumneavoastra:

Echipa de implementare Ka&Te va asigura transferul securizat al tuturor informatiilor cu privire la personalul si colaboratorii dumneavoastra din orice tip de fisiere sau aplicatii pe care le folositi in acest moment.

Integrarea cu alte sisteme folosite in companie:

Ka&Te va pune la dispozitie posibilitatea de integrare a programului de resurse umane HR Executive cu orice sisteme de salarizare, pontaj, project management, software de bugete etc.

Instalare si implementare in mediul dumneavoastra:

Echipa de implementare Ka&Te va lucra impreuna cu responsabilii desemnati de dumneavoastra pentru instalarea rapida in mediul dumneavoastra.

Scroll to top