http://www.hrexecutive.ro/

Cauta


Newsletter
Fiti la curent cu noutati din domeniul HR si update-uri ale aplicatii HR Executive.

Incearca aplicatia
timp de 10 zile
Pentru o mai buna intelegere a aplicatiei HR Executive va invitam sa testati aplicatia pe unul din serverele noastre...
Galerie foto
Va invitam sa vedeti cateva ecrane ale aplicatiei HR Executive

Prima pagina » Confidentialitate

Confidentialitate

Ka&Te Associates este autorul si proprietarul de drept al acestui web site acesta fiind protejat de legea dreptului de autor. Updatarea si/sau compilatia continutului (intelegand prin aceasta modificarea in parte sau in intreg) acestui site este dreptul exclusiv al SC Ka&Te Associates SRL.

Actuala politica de confidentialitate a fost conceputa in conformitate cu previziunile Legii 677/2001, cu privire la protectia individuala asupra colectarii si circulatiei datelor personale. Prin accesarea si utilizarea acestui site sunteti de acord explicit cu politica de securitate prezentata mai jos precum si cu termenii, conditiile si politica de confidentialitate mentionate in pagina „Termeni si conditii”.

Ka&Te Associates isi rezerva dreptul de a modifica/actualiza si/sau sterge in orice moment continutul acestui website sau portiuni ale acestuia fara nici un fel de notificare prealabila. Orice modificare intra in vigoare in clipa afisarii sale pe acest web site.

Utilizarea materialelor prezentate in cadrul acestui site se face pe riscul propriu al fiecarei persoane fizice sau juridice, Ka&Te Associates fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea acestui site sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe acest site.


Cum protejam informatiile dumneavoastra?

Dupa cum am mai spus, acordam un mare interes confidentialitatii, ca urmare Ka&Te Associates nu ofera, in mod deliberat, datele dumneavoastra personale unei terte parti fara acordul dumneavoastra expres obtinut anterior. Orice statistici pe care eventual le oferim partenerilor nostri sau retelelor de publicitate nu includ nici o informatie identificatoare despre vreun utilizator.

Prin accesarea prezentului site sunteti de acord ca Ka&Te sa foloseasca, in scopuri de marketing si vanzari, datele,  pe care în mod deliberat le puneti la dispozitie prin completarea unui formular sau campuri din acest site.

Accesarea acestui site si activitatea care se desfasoara pe site este monitorizata permanent de catre Ka&Te, informatiile colectate pot fi folosite pentru imbunatatirea prezentului serviciu.

Accesul dumneavoastra la anumite servicii ale websiteului este protejat de o parola. Va sfatuim sa nu dezvaluiti aceasta parola nimanui. Ka&Te nu va va cere niciodata parola conturilor dumneavoastra prin intermediul vreunui mesaj sau apel telefonic.

Va sfatuim cu tarie sa nu spuneti parola celor ce va cer asta. In plus, daca e posibil, va sfatuim sa retineti sa apasati butonul „LogOut” la sfarsitul fiecarei perioade de lucru pe contul dumneavoastra. De asemenea, va sfatuim sa inchideti fereastra browserului dumneavoastra cand ati terminat de folosit site-urile sau serviciile oferite de Ka&Te.

Aceste sfaturi au menirea de a restrange accesul persoanelor neautorizate la informatiile dumneavoastra personale sau la email, in special cand folositi calculatorul in locuri publice (spre exemplu aeroport, cafenele, etc).

Din nefericire, nicio transmisie de date pe internet nu este 100 % sigura. In consecinta, in ciuda eforturilor noastre de a va proteja datele personale, Ka&Te Associates nu poate garanta siguranta informatiilor dumneavoastra. Este foarte important sa retineti ca orice tip de transmisie este facuta pe propriul dumneavoastra risc.

Cu toate acestea, va putem garanta ca depunem toate eforturile pentru a asigura siguranta sistemelor noastre, in conformitate cu standardele de securitate impuse de legislatia romana. Acest site are instalate masuri de securitate pentru a proteja pierderea, folosirea eronata sau alterarea informatiilor aflate sub controlul nostru. Serverele noastre au instalate masuri stricte de securitate pentru a preveni situatia in care un intrus ar putea culege informatii personale despre utilizatorii nostri. Personalul nostru verifica zilnic accesul pe server pentru a incerca sa se asigure de veridicitatea celor ce il acceseaza.

Scroll to top