http://www.hrexecutive.ro/

Cauta


Newsletter
Fiti la curent cu noutati din domeniul HR si update-uri ale aplicatii HR Executive.

Incearca aplicatia
timp de 10 zile
Pentru o mai buna intelegere a aplicatiei HR Executive va invitam sa testati aplicatia pe unul din serverele noastre...
Galerie foto
Va invitam sa vedeti cateva ecrane ale aplicatiei HR Executive

Prima pagina » Noutati » HR Executive 3.0

HR Executive 3.0

07 Nov 2011

Ka&Te Associates upgradeaza aplicatia HR Executive cu functionalitati noi, destinate managementului talentelor.

Ka&Te Associates upgradeaza aplicatia HR Executive cu functionalitati noi, destinate managementului talentelor. Bucuresti, 7 noiembrie 2011 – Ka&Te Associates lanseaza o noua versiune upgradata (3.0) a solutiei HR Executive care permite managementul performantei si evaluarea angajatilor, asigurând, totodata, suportul pentru conceperea planurilor de dezvoltare profesionala a acestora.

Human Resource Executive este un software dedicat managementului eficient al resurselor umane care vine in intampinarea nevoilor companiilor de a-si optimiza investitia in cea mai importanta resursa, cea umana.

Cea mai noua versiune a aplicatiei introduce, pe langa modulele existente in versiunile anterioare - personal, recrutare, pontaj, evenimente, training, outplacement si biblioteca - module noi si functionalitati actualizate precum: functia de recomandari pentru bonusare a angajatilor, functia de feedback atât din partea angajatului cât si din partea clientilor precum si un modul nou care permite transmiterea newsletterelor interne si externe. În noua varianta upgradatata, HR Executive ajuta, de asemenea, la trasarea strategiilor de succesorat la nivelul top si middle al management-ului.

Versiunea actuala a HR Executive se aliniaza strategiei de produs a Ka&Te Associates, care vizeaza oferirea de solutii adaptate care sa genereze avantaje concrete pentru business-urile partenerilor sai.

Dupa versiunea 2.0 a acestei aplicatii, care introducea functionalitati destinate gestionarii optime a bugetelor, am revenit cu noi functionalitati dezvoltate în sfera managementului performantei, evaluarea angajatilor si retentia personalului. Cele trei functionalitati noi au fost gandite si dezvoltate in asa fel încat sa reprezinte un suport real pentru managerii de resurse umane si angajatori, mai ales in contextul noului Cod al Muncii. Intr-un mediu puternic concurential, cea mai importanta resursa a unei companii este resursa umana bine pregatita. Ca urmare, am considerat necesar sa adaugam functionalitati care sa contribuie in mod pro-activ la managementul performantei si retentiei personalului în cadrul unei companii.", declara Cristian Stefanescu – Director General Ka&Te.

Aplicatia HR Executive a fost dezvoltata împreuna cu specialisti din domeniul resurselor umane, fiind în acest moment una dintre cele mai apreciate solutii software destinate managementului resurselor umane, disponibile pe piata din Romania. La ora actuala, prin intermediul programului de resurse umane HR Executive sunt deja gestionati peste 50.000 de angajati.


* * *

Despre Ka&Te Associates

Infiintata în 2005, Ka&Te Associates este unul dintre consultantii de top in domeniul IT din Romania, care ofera servicii complete de consultanta in tehnologia informatiei si aplicarea acesteia in solutionarea afacerilor. Cu o echipa de specialisti cu experienta relevanta in domeniu (media fiind de peste 15 ani) Ka&Te ofera servicii IT adaptate pentru companii din domenii precum: institutii financiare, constructii, auto, FMCG sau sanatate.

In portofoliul de clienti ai companiei Ka&Te se numara clienti precum: OTP Leasing, ItaloRomena Leasing, Medicover, Orion Lighting, OMV Petrom, Raiffeisen Banca pentru Locuinte, Octagon Contracting & Engineering.

Scroll to top